Aanbieding Adobe Photoshop CC en Lightroom 5

Adobe Photoshop + Lightroom aanbiedingAdobe Photoshop CC en Lightroom is een mooie combinatie vooral bedoeld voor fotografen en is via Adobe beschikbaar als het Photoshop-fotografieprogramma.

Indien je aan het overwegen bent om Adobe Photoshop CC en Lightroom 5 aan te schaffen, grijp dan nu je kans.

Adobe heeft momenteel een leuke kortingsdeal lopen waardoor je geld kunt besparen en de actie loopt tot 30 maart juni 2014 (actie is verlengd).

Adobe lanceerde het Photoshop-fotografieprogramma in september 2013. In het begin was er direct al een aanbieding, maar die was alleen voor gebruikers die al een licentie hadden van Photoshop CS3 of een hogere versie. Deze aanbieding werd uiteindelijk ook nog kort opengesteld voor mensen zonder licentie.

Ditmaal is de aanbieding direct voor iedereen opengesteld.

Wat kost het Photoshop-fotografieprogramma en wat krijg je?

Tot 31 maart juni 2014 heb je de kans om een jaarabonnement Adobe Photoshop CC + Lightroom 5 voor € 12,29 (incl. btw) per maand aan te schaffen.

Je krijgt bij dit abonnement tevens updates en upgrades van de programma’s zodra deze beschikbaar zijn, 20 GB cloudopslag (om bijvoorbeeld bestanden te delen) en je kunt een professionele portfoliosite maken met Behance ProSite.

Als je een beter beeld wilt krijgen van Adobe Photoshop CC, Lightroom en Behance ProSite kun je hieronder drie overzicht video’s bekijken.

Adobe Photoshop CC

Lightroom 5

Behance ProSite

Wat mij betreft is dit een mooie aanbieding van Adobe en wanneer je overweegt om het aan te schaffen is dit het juiste moment.

Meer informatie over deze aanbieding en de programma’s kun je vinden op de website van Adobe.

Wees er op tijd bij, je hebt de kans tot 30 juni 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in