Het begin van Fotografie Bewust

Het begin van Fotografie Bewust

Fotografie is een geweldige manier om creatief en artistiek bezig te zijn. Je komt geen dag door zonder ergens een foto te zien. Fotografie is dus een groot onderdeel van ons leven.

Het mooiste aan fotografie is dat iedereen met een camera foto’s kan maken. Daarnaast kun je in dit digitale tijdperk waarin we leven ontzettend veel leren over hoe je mooie foto’s kunt maken.
Wij willen je hier ook graag bij helpen en zo is Fotografiebewust.nl geboren.

De website is sinds 12 januari al ‘stiekem’ live gegaan om nog het een en ander te testen en goed te zetten. De eerste bezoekers druppelen al binnen en de tijd is nu aangebroken om iedereen te laten weten dat we online zijn.

Fotografie Bewust is een website met informatie, tips en technieken om je te helpen om meer uit je camera te halen.

Waarom is de site Fotografie Bewust gemaakt?

Met deze website willen we mensen helpen die informatie en tips zoeken om meer uit hun camera te halen. We zullen ons voornamelijk richten op digitale spiegelreflexcamera’s, maar er zullen vast en zeker ook uitstapjes gemaakt worden naar compact camera’s en zelfs smartphones.

Steeds meer mensen hebben een digitale spiegelreflexcamera en de kwaliteit van de camera’s wordt ook met de jaren beter.

Ondanks de betere kwaliteit van alle camera’s zijn er toch nog steeds genoeg mensen die weleens teleurgesteld zijn in het resultaat van de foto’s.

Wat vaak het geval blijkt te zijn is dat de camera nooit van de automatische stand is afgehaald en dit is zonde. Wanneer je zelf de kennis hebt om een aantal dingen in te stellen kun je een veel beter resultaat op je foto’s behalen.

Sommige mensen denken dat je alleen met super dure camera’s mooie foto’s kunt maken. Dit is helemaal niet waar, jij bent de bepalende factor of het een mooie foto wordt.

Wanneer je alles goed instelt kun je prachtige foto’s maken, beter zelfs dan iemand met een duurdere camera die niet weet wat hij doet. Iedereen kan mooie foto’s maken, het maakt niet uit wat voor camera je hebt.

Voor wie is de site?

De website is voor alle fotografie liefhebbers die bewust bezig zijn met fotografie en meer willen leren.

Voor gevorderden (hobby) fotografen kan het zijn dat de artikelen veel informatie bevatten die al bekend is. Voor andere is het echter nieuwe informatie waar enorm veel uitgehaald kan worden.

Met name in het begin zullen we ons voornamelijk gaan richten op de basisinformatie, daarna volgen meer tips en technieken. Iedereen die meer wilt leren is dus welkom.

Blijf op de hoogte!

Op de website verschijnen met enige regelmaat nieuwe artikelen, het is dus verstandig om de website in de gaten te houden.

Om er zeker van te zijn dat je niets mist kun je Fotografie Bewust volgen op social media. Op dit moment zijn we te vinden op:

Wie is de persoon achter Fotografie Bewust?

Maikel van de WeerdMijn naam is Maikel van de Weerd, op dit moment 24 jaar oud en een echte fotografie liefhebber. Een van de dingen die ik altijd probeer tijdens het maken van een foto is zoveel mogelijk uit mijn camera te halen.

Fotografie is voor mij een ontzettend leuke hobby en ik leer graag nieuwe dingen. Ik vind het tevens leuk om te delen wat ik tot nu toe geleerd heb met andere fotografie liefhebbers. Ik zal dus regelmatig nieuwe artikelen schrijven voor deze website.

Mijn doel met deze website is om de grootste fotografie website van Nederland te worden. Ik zal jullie dus tevreden moeten houden door een goede informatiebron te worden die voor alle fotografie liefhebbers nuttig is. Je moet altijd groot dromen toch? 🙂

Indien je nog tips hebt wat je graag wilt zien op deze website kun je dit hieronder melden in de reacties.

Ik hoop je regelmatig terug te zien op Fotografie Bewust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in