Leica POP-UP STORE in Amsterdam geopend

Leica pop-up storeVandaag (dinsdag 10 juni) is de eerste Leica POP-UP STORE ooit in Nederland geopend. De Leica POP-UP STORE kun je vinden in Amsterdam.

Het gaat om een tijdelijke winkel die van 10 juni tot en met 30 juni tussen 10:00 en 18:00 uur is geopend.

Het adres om de winkel te bezoeken is: Eerste Boomdwarsstraat 10 te Amsterdam (Jordaan)

Waarom is er een tijdelijke winkel?

De Leica POP-UP STORE is een mooi initiatief van Transcontinenta BV, de Leica importeur voor Nederland.

De reden van deze tijdelijke Leica winkel is dat 2014 in het teken staat van Leica Momenten. Leica bestaat dit jaar 100 jaar, we kunnen dus al 100 jaar genieten van Leica fotografie. Verder staat het ook in het teken van 60 jaar Leica M en het nieuwe Leica T-systeem.

Wat kun je allemaal in de Leica POP-UP Store doen?

In de Leica POP-UP STORE gaat het primair om beleving en interactie. Het is een verrassende plek voor Leica fans waar het verleden, heden en de toekomst van Leica helemaal bij elkaar komt.

Je kunt op verschillende manieren het merk Leica beleven en ter plekke delen met vrienden en familie. Zo kun je je optimaal laten informeren over het merk Leica, en meer leren over de geschiedenis.

Daarnaast kun je ook iconische Leica foto’s bekijken en natuurlijk ook hedendaags camera’s en accessoires van Leica bekijken en proberen. Je kunt in de winkel ook nog t-shirts, boeken en tijdschriften te vinden.

Activiteiten in de Leica POP-UP Store

In de periode dat de Leica POP-UP STORE geopend is in Amsterdam zullen er allerlei verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Zo zijn er onder andere fotografie workshops, genius bars, fotoshoots, fotowalks, fotowedstrijden, en nog veel meer. Je kunt het volledige programma van activiteiten bekijken op de website van de Leica POP-UP Store.

Bekijk de agenda goed, bij veel activiteiten moet je je van te voren inschrijven en bij workshops en lezingen zijn het aantal deelnemers meestal beperkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in